Ga naar de kaart of naar het overzicht

de Hege Stjelp


100_2.jpg
100_3.jpg100_4.jpg
Menno van Coehoornweg 17
9251 LV, Burgum
T: 0511-461631
Mobiel: 06-41058935

Beschrijving kamers:
Er is 1 grote kamer op het zuiden met een tweepersoonsbed en een bedstee voor eventueel kinderen.Deze kamer heeft bovendien een privédouche en toilet.Deze kamer beschikt over een eigen tv en een eigen keuken.
De overige 4 kamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden en beschikken tevens over een gezamelijke douche en een toilet op de gang.Deze kamers hebben tevens een gezamelijke woonruimte waar gezellig tv gekeken kan worden maar ook de gelegenheid bied om even rustig de krant of iets dergelijks te lezen of te ondernemen.In deze woonruimte kan ook gekookt worden.
Koelkasten zijn aanwezig in de aparte keuken en in de gezamelijke woonruimte.In overleg kan er gebruik gemaakt worden van de bar.

Prijzen:
€ 27,50 p.p.p.n.

Omschrijving locatie:
De camping/bed en brochje ligt in de Friese wouden aan de rand van Burgum en bied voor de natuurliefhebber alle mogelijkheden varierend van heerlijk genieten van de natuur tot aan lekker rustig op de camping of bij de boerderij te verblijven.Er zijn veel mogelijkheden om er met de fiets op uit te gaan naar de gezellige dorpen in de omgeving en natuurlijk Burgum zelf niet te vergeten.

Omgeving:
Friese wouden tussen Drachten en Leeuwarden. Beide kanten 15 kilometer.

Online reserveren