Ga naar de kaart of naar het overzicht.

Bêd en Brochje Bakker


103_1.jpg
Nijedyk 36
8621 BE, Heeg
T: 0515-442469
Mobiel:

Beschrijving kamers:
Elke slaapkamer beschikt over een wastafel met spiegel. Zowel eenpersoonsbedden als tweepersoonsbedden zijn aanwezig. Gezamenlijk gebruik van de douches en toiletten. Bedden zijn opgemaakt en schone handdoeken zijn aanwezig.

In de gezamenlijke zitkamer is een koffiezetapparaat, koelkast, waterkoker, magnetron en ter beschikking. Veel spelletjes en lectuur/ brochures uit de omgeving liggen voor u klaar.

Gratis gebruik van WiFi.

Het ontbijt staat klaar van 8.00 uur tot 11.00 uur, in overleg zijn andere tijden mogelijk.

Prijzen:
1 nacht € 24,00, meerdere nachten 22,00 p.p.p.n. inclusief ontbijt en toeristenbelasting

Omschrijving locatie:
U komt op een boerderij uit het jaar 1874. Aan de ene kant van de boerderij heeft u uitzicht op de landerijen en het Heegermeer. Aan de andere zijde uitzicht op het dorp. De boerderij ligt op 100m afstand van het centrum waar zich een supermarkt, winkeltjes, eetgelegenheden en terrasjes aan het water bevinden. Schuin achter de boerderij bevindt zich de passantenhaven van Heeg. Alles is op loopafstand.

In de buurt kunt u fietsen, zeil- en vaarboten huren. Uw auto kunt u op het erf parkeren. Tevens is de boerderij nog in bedrijf, voor belangstelling willen wij u graag het bedrijf laten zien. Voor de kinderen is er een grote zandbak met speelgoed, ook mag er gebruik gemaakt worden van de tuin waar u heerlijk kunt zitten.

Kortom u bent van harte welkom op deze prachtige locatie in het Friese Watersport dorp Heeg.

Omgeving:
Voor de watersporters een ideale plek: Friese meren, kano routes, zeilen, surfen en vissen. Tevens kan er prachtig gefietst worden in de omgeving. Bij slecht weer kunt u de stad Sneek bezoeken, op 10 km afstand van Heeg.

Bij het VVV kantoor in het centrum van Heeg kunt u terecht voor meer activiteiten in de omgeving.

Alleen telefonisch reserveren mogelijk