Ga naar de kaart of naar het overzicht

Boerderij 'West Indië'


173_1.jpg173_2.jpg
173_3.jpg173_4.jpg
Kaepwei 1
8611JL, Gaastmeer
T: 0515-469401
Mobiel: 06-14978987

Beschrijving kamers:
Gezellig zomerhuisje met 5 slaapplaatsen.
Beneden een slaapkamer met tweepersoons bed en boven 3 eenpersoons bedden. Nog extra ruimte voor een 1 persoons bed of babybedje

Prijzen:
1 mei - 1 juli & 1 sept - 1 nov € 27,50 pp. 1 juli - 1 sept € 35,00 per nacht 1 nov - 1 mei € 22,50. Ook zonder ontbijt mogelijk!

Omschrijving locatie:
Aan het open water 'de Flakke Brekken' met wijds uitzicht over weilanden waar zomers de koeien in lopen.
Gelegen op een boerenerf waar altijd volop activiteit is. We hebben een melkveebedrijf waar de hele dag dingen te zien, te leren en te doen zijn.
Voor kinderen is het een ware speeltuin, ze kunnen meehelpen met de boer, op de grote trampoline, zeilen in onze kleine bootjes, zwemmen in het meer, helpen met de verzorging van onze 3 paarden waarvan de kleinste hun 'eigen' verzorgpony mag zijn, spelen met de honden en de katten, scharreleieren zoeken, onder begeleiding op de hooizolder hutten bouwen en wat nog meer!
Voor u is het hier een oase van rust. Het enige dat je hoort zijn dieren en het enige dat je ziet is water, natuur en eindeloze wolkenpartijen.

Omgeving:
Wij zijn gelegen aan het einde van een doodlopende weg, op zo'n 4 kilometer van het dorp Gaastmeer. Daar vind u een kleine Troefmarkt, 2 restaurants en een snacktent, en botenverhuur.

Vlak naast ons erf gaat er van 1 april - 1 oktober een fietspont richting Workum. Het is bij uitstek een omgeving geschikt voor fietsers; er zijn diverse fietsroutes richting oa. Workum, Hindelopen, Sneek, Woudsend ed.

Ook voor de echte waterratten is het hier fijn vertoeven. Wij verhuren zelf kleine kinderbootjes, een valk en een catamaran. Prijzen daarvan in overleg. Vanuit de achterdeur kunt u ook zo het meer in duiken.


Website: www.airbnb.nl/rooms/3034369?s=a1AL

Online reserveren