Aanmelden

Wilt u lid worden van de Vereniging Bêd & Brochje? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden. Het bestuur neemt daarna contact met u op voor een kennismakingsbezoek aan uw adres.

Als u lid bent van de vereniging:

  • profiteert u van de promotie van onze vereniging, bijvoorbeeld via onze folder en via advertenties in toeristische bladen;
  • wordt uw accommodatie getoond op onze website;
  • krijgt u servetten met het Bêd & Brochje logo;
  • krijgt u een muurbordje van de vereniging in het door u gewenste formaat.

De ledenvergadering overlegt minstens eens per jaar over het beleid en de gang van zaken in de vereniging. De contributie voor ieder lid was in 2019 € 75. In 2020 € 50 vanwege Corona. De contributie voor 2021 is nog niet bekend. Nieuwe leden betalen eenmalig een  inschrijfgeld à € 25 en dienen minimaal 2 jaar lid te blijven.

De gegevens die u op het formulier invult worden gebruikt om uw Bêd & Brochje te presenteren op uw eigen pagina. Bekijk als voorbeeld eventueel een aantal B&B pagina’s op deze site. Via het aanmeldformulier kunt u 4 à 10 foto’s uploaden, die als diashow op uw pagina komen.

Tijdens het kennismakingsbezoek komt ook de presentatie van uw B&B op onze site aan de orde: welke foto’s doen het goed, waar kun je op letten bij je tekst e.d. Dan wordt ook afgesproken wanneer uw B&B online gaat en hoe u tekstwijzigingen en foto’s doorgeeft.

Uw naam*
Naam van het Bêd & Brochje*
Straat en nummer*
Postcode en plaats*
Telefoonnummer*
Mobiel nummer
E-mail adres*
Korte beschrijving kamers*
Vanaf prijs*
Korte beschrijving prijzen*
Beschrijving locatie*
Korte Karakteristiek 1 (max 20 karakters)
Korte Karakteristiek 2 (max 20 karakters)
Beschrijving omgeving*

Aantal kamers* 123456Meer dan 6

Type* Agrarisch bedrijfHistorisch pandWoonboerderijVrijstaand huisHuis met tuin

Locatie* DorpStadPlatteland

Upload maximaal 4 foto's van uw B&B (Max 2MB per foto)
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4