Aanmelden

Aanmelden

Wilt u lid worden van de Vereniging Bêd & Brochje? Of heeft u belangstelling en wilt u nog informatie? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden. Het bestuur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor informatie kunt u natuurlijk ook altijd bellen met bestuurslid Wendy Dijkstra, 0511-482189.

  Uw naam*
  Naam van het Bêd & Brochje*
  Plaatsnaam*
  Telefoonnummer*
  E-mail adres*

  Na aanmelding als lid volgt een kennismakingsbezoek. Daar komt ook de presentatie van uw B&B op onze site aan de orde: welke foto’s doen het goed, waar kun je op letten bij je tekst e.d. Dan wordt ook afgesproken wanneer uw B&B online gaat en hoe u tekstwijzigingen en foto’s doorgeeft.

  Als lid van de vereniging:

  • profiteert u van de promotie van onze vereniging, bijvoorbeeld via onze folder en via advertenties in toeristische bladen;
  • wordt uw accommodatie getoond op onze website;
  • krijgt u materialen met het Bêd & Brochje logo;
  • krijgt u advies over wetsveranderingen en profiteert u van de kennis en ondervinding van alle leden.

  De ledenvergadering overlegt minstens eens per jaar over het beleid en de gang van zaken in de vereniging. De jaarlijkse contributie voor de leden is op dit moment € 75. Nieuwe leden betalen het eerste jaar € 50 plus eenmalig € 25 inschrijfgeld/statiegeld materiaal , in totaal € 75.  Nieuwe leden dienen minimaal 2 jaar lid te blijven.