Locatie van de accommodaties

Friesland heeft veel verschillende landschappen. Agrarische vergezichten op de klei, weilanden en meren op de veengronden, bossen en een verscheidenheid aan landbouwgewassen op het zand. Bovendien is Friesland bijna omringd door water. Overal is het genieten van vogels, de weidevogels, de watervogels en de bosvogels.

Fietsen, dat kan overal. Er ligt een groot netwerk aan fietspaden en op de binnenwegen is het haast overal lekker rustig. Ook wandelend door dorpen en steden en langs sloten en meren kun je de omgeving ontdekken en van de prachtige natuur genieten. Op en rond het vele water zijn mogelijkheden voor watersporten als zeilen, kanovaren, surfen en waterskiën. Of gewoon met een motorbootje rustig rond toeren.

Alle Friese steden zijn de moeite van een bezoek waard. En er is veel te zien en te beleven aan kunst en cultuur in de verschillende musea. Het kijken naar de Friese sporten als kaatsen, fierljeppen, skûtsjesilen en het rijden met Friese paarden voor de sjees is een belevenis op zich.

Als gast in onze Bêd & Brochje is het genieten van royale gastvrijheid en goede voorzieningen. Natuurlijk wijzen we graag de weg naar de mooiste activiteiten en plekjes in de omgeving!