Locatie van de accommodaties

Yn it sintsje: B&B Fam. de Witte

Evenementen in de buurt van uw Bêd en Brochje

Friesland Style evenementen
filtert op datum en zoekwoord
Van plan
filtert op gekozen afstand van huidige locatie  + datum + soort evenement
Er op uit in Friesland
filtert op regio en soort evenement + datum. Tips hoe je op eigen houtje kunt genieten van de regio. Ook wandel-, fiets-, vaar- en ruiterroutes
Uitzinnig
filtert per gemeente + soort activiteit

Waterland Friesland
Het Merengebied en zuidwesten van Friesland. Wat er te doen is staat op datum.
Nieuw is de Landschapsbiografie Súdwesthoeke. Hier kunt u de landschapsgeschiedenis van deze streek bekijken. U kunt hier zelf op ontdekking gaan, historische kaarten tevoorschijn toveren en daarop interessante gegevens over uw vakantie-omgeving vinden.

Waldnet
De Wâlden, het oosten van Friesland. Wat er te doen is staat op datum.

Ljouwert – Leeuwarden
Snits – Sneek
Harns – Harlingen
Boalsert – Bolsward
Dokkum – Dokkum

Friesland heeft veel verschillende landschappen. Agrarische vergezichten op de klei, weilanden en meren op de veengronden, bossen en een verscheidenheid aan landbouwgewassen op het zand. Bovendien is Friesland bijna omringd door water. Overal is het genieten van vogels, de weidevogels, de watervogels en de bosvogels.

Fietsen, dat kan overal. Er ligt een groot netwerk aan fietspaden en op de binnenwegen is het haast overal lekker rustig. Ook wandelend door dorpen en steden en langs sloten en meren kun je de omgeving ontdekken en van de prachtige natuur genieten. Op en rond het vele water zijn mogelijkheden voor watersporten als zeilen, kanovaren, surfen en waterskiën. Of gewoon met een motorbootje rustig rond toeren.

Alle Friese steden zijn de moeite van een bezoek waard. En er is veel te zien en te beleven aan kunst en cultuur in de verschillende musea. Het kijken naar de Friese sporten als kaatsen, fierljeppen, skûtsjesilen en het rijden met Friese paarden voor de sjees is een belevenis op zich.

Als gast in onze Bêd & Brochjes is het genieten van royale gastvrijheid en goede voorzieningen. Natuurlijk wijzen we graag de weg naar de mooiste activiteiten en plekjes in de omgeving!