Bêd & Brochje Hoogland

Kerngegevens:

Adres:
It Suderheech 2
Ferwert

T: 0518-411508
E: lydiahoogland@gmail.com

Beschrijving kamers:
De drie ruime kamers zijn gelegen op de bovenste etage van onze ruime woning en beschikken allen over voldoende privacy.

Op de etage is bovendien een riante badkamer, voorzien van toilet, douche en bubbel-bad waar uitsluitend de gasten gebruik van kunnen maken.

De kamers:
Bartlehiem
Ruime twee persoons kamer met 2-persoons bed, zithoek, koffie&thee, magnetron en eigen t.v.

Seedyk
Leuke kamer met lits-jumeaux en mogelijkheid tot thee en koffie te maken op kaptafel.

Apparel (‘oprit tegen het dijkstalud’)
Deze kamer heeft twee één-persoonsbedden, t.v. hoek en gebruik van koffie&thee. Veel licht en mooi uitzicht over terpdorp en veld.

Karakteristieken:
agrarisch landschap vogelparadijs

Prijzen:
€ 25,00

Beschrijving accommodatie:
Onze vrijstaande woning is gelegen in rustige woonwijk (speeltuin tegenover) aan de rand van het mooie terpdorp Ferwert.

Beschrijving omgeving:
Onze woning ligt vlak bij de uitgangsweg naar Hegebeintum, bekend van de hoogste terp van Friesland, en onderdeel van de kustpadroute voor de wandelaars, de Waddenzeeroute (fietsen) en de Elfstedenroute. Ferwert is een mooie uitvalsbasis voor een tocht naar één der Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog. Daarnaast zijn de steden Dokkum en Leeuwarden vanaf hier vlot bereikbaar. Ook kunt u hier fraaie fiets – en wandeltochten in de omgeving maken, bijv. naar Bartlehiem (bekende bruggetje) of het mooie buitendijkse natuurgebied it Noorderleeg met enorme verscheidenheid aan vogels. Diverse routebeschrijvingen en boekjes aanwezig.

Alleen telefonisch reserveren mogelijk.