B&B Joarum

Tijdelijk gesloten!

Kerngegevens B & B:

Adres:
Joarumerleane 21
8732 EC Kubaard

T:  06-23818638
E: info@joarum.nl

Beschrijving kamers:
In onze woonboerderij zijn op de eerste verdieping 2 gastenkamers gemaakt.; De Ruimzicht en de Zweedse kamer. Bij de Zweedse kamer kunnen gasten als extra comfort de Gele (zit)kamer bij huren.
Beide Kamers zijn voorzien van eigen badkamer en boxspring-bedden. Ook is voorzien in TVmet DVD en snel internet via WiFi . Wij maken de bedden volgens afspraak op als een tweepersoons bed of als twee losse bedden. Kinderbedje en bijzetbedden voor kinderen zijn ook aanwezig. Op de kamers kan koffie en thee gemaakt worden. Op de verdieping is ook een kitchenette voor gezamenlijk gebruik, met een basis keuken inrichting. Zo kan men zelf een eenvoudige maaltijd maken, iets opbakken of verwarmen. Ook heeft iedere kamer een eigen kleine koelkast en in de kitchenette is een grotere koeling.
Verder zijn er volop toeristische informatie en gratis te gebruiken (fiets)kaarten te vinden.
Ook boeken en spelletjes zijn aanwezig.
Bij de overnachting is een uitgebreid ontbijt inbegrepen. Met eieren van eigen kippen en biologische producten als bijvoorbeeld vers geplukte aardbeien of bessen uit eigen tuin, Friese streek-producten en eigengemaakte jam. Dieetverzoeken zijn mogelijk. Op verzoek maken wij een lunchpakket .

Karakteristieken:
Natuur, fietsen, centraal gelegen, klein dorp, landelijk.

Vanaf Prijs:
€ 47,50 p.p.p.n.

Reserveringsverzoek

Beschrijving Bêd en Brochje:

Als voorzieningen zijn nog te noemen : gratis parkeren , een bloementuin met terras en veel zit-jes. Oplaadmogelijkheden voor electrische fietsen en een overdekte afsluitbare fietsenstalling.
Wij kunnen fietsverhuur regelen.
Kijk op onze eigen website www.joarum.nl, daar vindt u alle info over de kamers en de bijbehorende prijzen voor overnachting.

Beschrijving omgeving B & B:

Onze mooie woonboerderij ligt aan de rand van het dorp Kubaard bij de resten van de oude terp Joarum. Aan de route van de fietselfstedentocht en op korte afstand van de eeuwenoude Slachtedijk: een waterkering die rond het jaar 1100 na Chr. is aangelegd.
We liggen centraal tussen het Wad en de Friese meren en centraal tussen de Friese Elfsteden Leeuwarden , Sneek, Bolsward, Harlingen en Franeker. Midden in het weidse Friese landschap met veel rustieke oude dorpen.; een fietsroutenetwerk van de ANWB in de buurt en vele moge-lijkheden voor wandelen en uitstapjes.
B&B Joarum is een goed adres voor rustzoekers, natuurliefhebbers en fietsers. Een actieve vakantie is hier goed mogelijk, maar een dagje uitrusten op de kamer (en in de tuin) mag natuurlijk ook.
Wij maken u graag wegwijs in onze mooie provincie en hebben een grote keuze aan kaarten, folders en tips.
Restaurants liggen verspreid rond Kubaard.

Website: www.joarum.nl

Reserveringsverzoek:

Tijdelijk gesloten