Bêd & Brochje Singelstate

Kerngegevens:
Alde Singel 4
8401 BG Gorredijk
T: 06-53617407
E: info@singelstate.nl

Beschrijving kamers:

Het Voorhuis
In het voorhuis van de voormalige boerderij is een ruime B&B kamer voor 2 volwassenen en eventueel 1 of 2 kinderen (in de bedstee). U heeft een eigen ingang, ruime kamer met goede boxspring bedden, tv, waterkoker, Nespresso koffieapparaat, koelkastje en oven/magnetron. Het uitgebreide ontbijt wordt op de kamer geserveerd.

Het Tuinhuis (naar verwachting open medio juni)
In de tuin hebben we een luxe vakantiewoning voor 4 personen. U beschikt over 2 slaapkamers met 1 2-persoonsbed, en 2 1-persoonsbedden, een ruime badkamer, volledig uitgeruste keuken, zit- woonkamer, speelzolder  en een mooie veranda met prachtig vrij uitzicht over de landerijen. Speeltuintje voor de kinderen.

Karakteristieken:
wandelen, fietsen, Oranjewoud, Thialf, Friese Elfsteden

Prijzen:
Het Voorhuis: € 85,00 per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt.
Het Tuinhuis: € 115,00 per nacht (min. 2 nachten) voor 2-4 personen, exclusief ontbijt. Ontbijt € 9,50 p.p.

Reserveringsverzoek

Beschrijving Bêd en Brochje:
B&B Singelstate is landelijk gelegen op de grens van Gorredijk en Jubbega. De B&B kamer is in het voorhuis van de woonboerderij, de kamer heeft nog een authentieke bedstee en is gezellig ingericht. Bij ons vindt u rust en comfort in een prachtige omgeving.

Vanaf medio juni hebben we ook de beschikking over een Tuinhuis, vakantiewoning voor 4 personen, vrij gelegen met een bijzonder mooi uitzicht en fraaie zonsondergangen.

Beschrijving omgeving B & B:
Onze gasten zijn zeer verrast over de prachtige, afwisselende omgeving, met veel bossen, houtwallen, landerijen, riviertjes, voor lange wandelingen en fietstochten. Er is een uitgebreid knooppuntennetwerk. Ook veel leuke en oude Friese stadjes en mooie musea. Kortom een prima uitvalsbasis om het mooie Fryslân te ontdekken.

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij deze Bed and Breakfast:
B&B Singelstate, Alde singel 4, 8401 BG  Gorredijk, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen / Children    Opmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400