Boerderij MadeLief

Poel 2
8723 BX  Koudum
T: 06-54932343
E: info@boerderijmadelief.nl

Beschrijving kamers:

De bed & breakfast heeft 3 kamers: Bos, Strand en Meer. Alle kamers zijn gelijkwaardig. Ze hebben ieder een eigen badkamer met douche en toilet. Elke kamer heeft 2 hoogwaardige boxspring bedden die zowel als 2 persoons- als 2 eenpersoonsbedden zijn te gebruiken. Linnengoed is aanwezig, ook voor een bezoek aan de sauna die op de deel is geplaatst.
Van april tot oktober is er tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van het door zonnecollectoren verwarmde zwembad.

Het ontbijt kan door iedereen op een zelf gekozen tijdstip zelf gemaakt worden in de landelijke keuken. In de koelkast staan diverse lekkernijen, zoals eigengemaakte jam en eitjes van de kippen. Verse broodjes worden daar ’s ochtends ook neergezet.

Prijs per kamer:
€ 110 per nacht

Omgeving:

Friese steden, watersport, Odulphuspad, fietsen, wandelen

Beschrijving Bêd en Brochje:
Boerderij MadeLief heeft 3 gastenkamers en een gezamenlijke deel, waar de keuken en een sauna zijn geplaatst. Ook is er een door zonnecollectoren verwarmd zwembad. Wij wonen daar samen met onze 2 honden, 3 poezen en kippen.

Beschrijving omgeving:
Boerderij MadeLief ligt midden in de weilanden tussen Koudum en Galamadammen in Zuid West Friesland. Er is uitzicht rondom. Naar het zuiden kijken we over de Morra, het water tussen Galamadammen en Stavoren, wat onderdeel is van de Elfstedenroute.

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij deze Bed and Breakfast:
Boerderij MadeLief, Poel 2, 8723 BX  Koudum, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen / Children    Opmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400