Boerewille

Kerngegevens B & B:

Adres:

Noed 13 A
8521 NR Sint Nicolaasga

T: 0513 438 103
E: info@boerewille.nl

Beschrijving kamers:

Op het terrein van Boerewille zijn twee Bed en Brochje kamers gevestigd welke uitzicht hebben over het prachtige Friese landschap. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, een tweepersoons boxspring, zithoek met waterkoker en koffie/thee.  Als het mooi weer is kunt u lekker buiten zitten op uw eigen terras en genieten van een heerlijk ontbij met verse ei’tje van onze eigen kippen. Op beide kamers is gratis Wifi beschikbaar. De kamers zijn in recentelijk volledig gerenoveerd.

Karakteristieken:

landelijk gelegen, watersport

Prijzen:

Vanaf 70 euro. Bij twee of meer nachten is het €65 per nacht. Prijs is voor twee personen inculsief ontbijt, beddengoed en handdoeken.

Reserveringsverzoek

Beschrijving Bêd en Brochje:

Boerewille is een zorgboerderij, een Bêd en Brochje (B&B) en een mini camping. Op de boerderij heerst een gezellige sfeer: onze scharrel kippen lopen overal rond, evenals de honden Tjeerd en Bram. Wij melken geen koeien meer op de boerderij, maar aan dieren geen gebrek! Als u aan komt rijden lopen de mini schaapjes en dwerg geitjes u in de wei al tegemoet. Met een paar konijnen, paarden & pony’s is de beestenboel compleet. Kortom: er is altijd leven én iets te beleven bij Boerewille!

Beschrijving omgeving B & B:

Ontdek de omgeving van Sint Nicolaasga door een wandeling te maken. Na nog geen 10 minuten wandelen bent u al in het schitterende bos van Sint Nicolaasga, waar diverse wandel routes doorheen lopen en waar u kunt genieten van flora en fauna. Of loop door naar het centrum van Sint Nicolaasga om de historische Sint Nicolaaskerk te bezoeken.

Pakt u liever de fiets? Vanaf Boerewille zijn er diverse fietsroutes langs bijvoorbeld het Prinses Margriet kanaal of naar Gaasterland. Dit prachtige, glooiende landschap vindt u nergens anders in Friesland!

Ook voor de watersport liefhebber ligt Boerewille op een top locatie. De havens van Idskenhuizen of Sint Nicolaasga bevinden zich beide op korte afstand. Langs de bosrand van Sint Nicolaasga bevindt zich de “Burggolf”. Voor de golf liefhebber is dit een prachtige locatie om een balletje te slaan.

Gaat u graag een dagje shoppen? Hier bieden de dorpen Lemmer, Balk en Joure uitkomst! In deze gezellige dorpen kunt u eventueel ook diverse musea bezoeken zoals het Douwe Egberts museum of het Woudagemaal. De bushalte bevindt zich op 5 minuten wandelen vanaf onze boerderij. Vanaf hier kunt u vertrekken naar diverse locaties voor een gezellig uitje of dagje weg!

Website:

info@boerewille.nl

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij deze Bed and Breakfast:
Boerewille, Noed 13 A, 8521  NR Sint Nicolaasga, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen / Children    Opmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400