By Peek in Sneek

Singel 35
Sneek
T: 06-46267890
E: reserveren@bypeek.nl

Beschrijving kamers:
Wij beschikken over zes royale appartementen aan de singel en aan de Lange Pijpsteeg in Sneek. Aan de Singel is het appartement op de begane grond ingericht voor maximaal 3 personen en het appartement op de eerste etage voor maximaal 6 personen. Aan de Lange Pijpsteeg beschikken wij over vier royale appartementen voor elk 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.

Onze appartementen zijn voorzien van een luxe badkamer met regendouche en toilet, een eigen keuken met eethoek, twee eenpersoons boxspring bedden, een zithoek met slaapbank en een flatscreen tv. Een van de appartementen beschikt over een extra stapelbed, zodat nog 2 extra personen kunnen overnachten.

Omgeving:
Centrum Sneek, watersport

Prijzen:
Vanaf € 65,00 per overnachting tot 2 personen, voor iedere extra persoon een toeslag van € 12,50

Beschrijving Bêd en Brochje:

Overnachten in hartje centrum Sneek!

Nu behalve heerlijk eten in Sneek ook heerlijk slapen in Sneek en ’s ochtends wakker worden met een lekker ontbijtje met vers gebakken broodjes, jus d’orange, koffie, thee of een lekker glaasje prosecco!

Je niet druk hoeven maken over wie er moet rijden, niet op een taxi hoeven wachten en geen dure overnachting in een hotel maar gewoon overnachten in stijl in de binnenstad van Sneek in een statig pand uit 1841.

Website: www.bypeek.nl

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij deze Bed and Breakfast:
By Peek in Sneek, Singel 35, 8601 AG  Sneek, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen / Children    Opmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400