Fam. Spijker


De Kamp 10

Paesens/Moddergat
T: 06-29894544 of 06-27868458
E: hj.spijker@knid.nl

Beschrijving kamers:

2 pers kamer:
U heeft een ruime gemeubileerde kamer met lits-jumeaux met verstelbare auping matras. Er is een waterkoker op de kamer om zelf koffie of thee te zetten. De badkamer is in gezamenlijk gebruik met de bewoners.

1 pers kamer:
U heeft een eenpersoonsbed, er staat een schommelstoel en er is een kleine tv. De badkamer is in gezamenlijk gebruik met de bewoners.
Indien u alleen komt krijgt u in principe de grote kamer, tenzij deze gereserveerd is. U betaald hiervoor geen meerprijs.

Omgeving:
Zeedijk, wadlopen

Prijzen:
€ 66,00 per nacht voor een 2 persoonskamer.
De kosten voor een warme maaltijd zijn € 14,00 p.p.

Beschrijving Bêd en Brochje:

Ons huis staat in een heerlijk rustige omgeving. In een beschut hoekje van onze ruime tuin kunt u bijkomen van uw uitstapjes met een kopje thee of koffie.

Indien u wenst, kunt u bij ons een warme maaltijd gebruiken (in de direct omgeving is geen alternatief), die bereid is met grotendeels biologische produkten. U kunt deze, evenals het ontbijt, geserveerd krijgen op uw kamer of in de eetkeuken. De kosten voor de warme maaltijd bedragen 12 euro pp.

Beschrijving omgeving:

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van lange fiets- en wandeltochten. Op honderdvijftig meter van onze woning ligt de zeedijk. Hier kunt u lekker uitwaaien, terwijl u geniet van prachtige vergezichten. Ook bevindt zich hier het museum ’Het Fiskershuske’.
Op ongeveer tien kilometer afstand ligt het Nationaal Park ’Het Lauwersmeer’. Ook hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij deze Bed and Breakfast:
Fam. Spijker, De Kamp 10, 9142 VA  Paesens / Moddergat, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen / Children    Opmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400