Fam. Spijker

Kerngegevens B & B:

Adres:
De Kamp 10
Paesens/Moddergat

T: 0519-518285
E: hj.spijker@knid.nl

Beschrijving kamers:
2 pers kamer:

U heeft een ruime kamer met tweezitsbankje en een tafel met twee stoelen tot uw beschikking. Vanuit de lits-jumeaux, voorzien van verstelbare aupingmatras, kunt u tv kijken (kleur). Op de overloop is de badkamer met bad, douche en toilet. Gezamenlijk gebruik.

1 pers kamer:
U heeft een 1 pers kamer met een 1 pers bed, een bureau met draagbare tv en een schommelstoel. Tegenover de kamer is de badkamer met bad, douche en toilet. Gezamenlijk gebruik.

Karakteristieken:
zeedijk wadlopen

Prijzen:
€ 28,00 p.p.p.n.
De kosten voor een warme maaltijd zijn € 12,00 p.p.

Reserveringsverzoek

Beschrijving Bêd en Brochje:

Ons huis staat in een heerlijk rustige omgeving. In een beschut hoekje van onze ruime tuin kunt u bijkomen van uw uitstapjes met een kopje thee of koffie.

Indien u wenst, kunt u bij ons een warme maaltijd gebruiken (in de direct omgeving is geen alternatief), die bereid is met grotendeels biologische produkten. U kunt deze, evenals het ontbijt, geserveerd krijgen op uw kamer of in de eetkeuken. De kosten voor de warme maaltijd bedragen 11 euro pp.

Beschrijving omgeving B & B:

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van lange fiets- en wandeltochten. Op honderdvijftig meter van onze woning ligt de zeedijk. Hier kunt u lekker uitwaaien, terwijl u geniet van prachtige vergezichten. Ook bevindt zich hier het museum ’Het Fiskershuske’.
Op ongeveer tien kilometer afstand ligt het Nationaal Park ’Het Lauwersmeer’. Ook hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij deze Bed and Breakfast:
Fam. Spijker, De Kamp 10, 9142 VA  Paesens / Moddergat, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

Kinderen / ChildrenOpmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400