B&B KoepelPastorie

Adres:
Kerkplein 9
8748BP Witmarsum

T: 06-54694369, 06-10727960
E: info@koepelpastorie.nl

Beschrijving kamers:
Grote (35 m2) gecombineerde woon-slaapkamer op de begane grond aan de voorzijde in voormalige pastorie uit 1863. Eigen ingang, apart toilet en aparte badkamer. De kamer bezit nog veel authentieke details, zoals marmeren schouw, luiken en ornamenten aan het plafond.

Geschikt voor maximaal drie volwassenen (twee boxspring bedden (80×200) en een opklapbed).
Kamer beschikt over een kitchenette met kleine koelkast en mogelijkheid voor het zetten van koffie (Senseo) en thee (waterkoker).

Prijzen:
€95,- Betreft prijs voor twee personen per overnachting. Inclusief ontbijt en toeristenbelasting.
Kosten extra persoon: € 30,-

Omgeving:

Historisch, Wandelen, fietsen

Beschrijving Bêd en Brochje:
Gastvrije Bed en Brochje. Met één kamer met veel privacy.
Rustig gelegen in het historisch centrum van Witmarsum. Parkeren is op eigen terrein, waar ook een oplaadpaal voor elektrische auto aanwezig is.
Grote tuin, grenzend aan vaart. Bushalte (Arriva lijn 99) heeft halte voor de deur.
Toeristische informatie is op kamer aanwezig en anders kunnen de eigenaren je ook weg-wijs maken en op weg helpen.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Beschrijving omgeving:
De omgeving staat bekend als de Lytse Bouhoeke, een historisch, open landschap met afwisselend akkerbouw en veeteelt. De B&B ligt letterlijk op de ‘Gulden Halsband’, een goed bewaard, uniek Middeleeuws dijkenstelsel. Ook ligt de B&B aan de Witmarsummervaart, onderdeel van de Elfstedenroute. Witmarsum is ook bekend van de kerkhervormer Menno Simons, grondlegger van de Doopsgezinden (Mennonieten).

Uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandelroutes, al dan niet onderdeel uitmakend van Elfstedenroutes. De doorgaande Witmarsummervaart geeft veel mogelijkheden voor kanoën, suppen en sloepenvaart. Witmarsum heeft groot openlucht zwembad.

Gelegen op korte afstand van pitoreske, historische, dorpjes, zoals Pingjum, Arum, Makkum en Kimswerd en de prachtige Elfstedensteden Bolsward, Franeker en Harlingen met groot cultureel aanbod en restaurants. In Harlingen tevens afvaart naar de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling.

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij Bed and Breakfast KoepelPastorie:

Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen    Opmerkingen (Maximaal 400 karakters) 400