B&B Ex Mare

In 2020 gesloten vanwege Corona!

Kerngegevens B & B:

Adres:
Nieuwebildtdijk 270
Sint Annaparochie

T: 0518 401215
E: s.h.xmaredejong@gmail.com

Beschrijving kamers:
Op de begane grond beschikt u over een pantry, een zit- en eetkamer en ook bevindt zich hier een ruime douche en een aparte toilet. De pantry is geschikt voor het bereiden van eenvoudige maaltijden en voorzien van basisapparatuur zoals een koelkast, koffieapparaat etcetera. De zitkamer is voorzien van een houtkachel, tv en WiFi. Op de verdieping is een ruime slaapkamer met twee boxspringbedden en wastafel. Een kinderbedje is op wens beschikbaar. Koffie en thee zijn in de pantry aanwezig. Onze B&B is rookvrij. Gebruik van wasmachine en wasdroger in overleg. Geen huisdieren. Onze B&B is geschikt voor langer verblijf. Vraag naar onze arrangementen en bekijk ook onze website.

Karakteristieken:
zeedijk vogelparadijs

Prijzen:
€40.00 pppn (zonder ontbijt), €47.50 (met ontbijt). Vraag naar onze arrangementen bij langdurig verblijf.
Geopend van 1 april tot 1 november.

Reserveringsverzoek

Beschrijving Bêd en Brochje:

B&B Ex Mare is een knusse dijkwoning voorzien van een eigen ingang en met een eigen toegang tot een besloten tuin en terras. Vanuit de B&B heeft u vrij uitzicht over de landerijen en de waddendijk. Dichtbij nationale en internationale fiets- en wandelroutes. Uw vervoermiddel staat bij ons op het erf.

Beschrijving omgeving B & B:

De nabij gelegen Waddenzee met het kwelderlandschap en een vogeltrek door het hele jaar heen bieden de natuur- en rustzoeker onbetaalbare momenten. Ontdek het Wijdse Bildt met het mooie afwisselde agrarisch landschap.
Een bezoek aan de stad Leeuwarden met een pas vernieuwd Fries museum en de Elfsteden plaatsen Franeker en Harlingen zijn echte aanraders. Wij adviseren u graag.

In 2020 gesloten vanwege Corona!

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij deze Bed and Breakfast:
B&B Ex Mare, Nieuwebildtdijk 270, 9076 PP  Sint Annaparochie, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen / Children    Opmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400