Terpwoning ’t Steechje

Kerngegevens:
Sytse Klasessteech
9131 KZ  Ee
T: 06-48616257
E: djwarnold1@gmail.com

Beschrijving kamers:
Onze gasten hebben de beschikking over een huiskamer op de begane grond voorzien van een houtkachel verder voorzien van koelkast, magnetron, nespresso apparaat, waterkoker etc. Op de bovenverdieping bevindt zich de slaapkamer met badjassen handdoeken en föhn. Ook is er op de bovenverdieping een privé toilet met grote wastafel voor de gasten. De badkamer is op de benedenverdieping en wordt gedeeld met de bewoners.
Inchecken vanaf 15.00 uur, uitchecken voor 11.30 uur.

Prijzen:
Prijs per overnachting voor 2 personen EUR 85,00 met een minimum van twee overnachtingen. Ontbijt op aanvraag EUR 12.50 p.p. Toeristenbelasting EUR 1.50 p.p . per dag.

Karakteristieken:
Historisch dorp, terpenlandschap, vogels, eilanden

Reserveringsverzoek

Beschrijving Bêd en Brochje:
Op de terp in Ee bevindt zich onze Bed en Brochje ’t Steechje. Ons Bed en Brochje grenst aan de Grutte Loane, eens de winkelstraat van het dorp, en leidt naar de naar de Tsjerke uit de 12e eeuw.
Mogelijkheid om fietsen te stallen en op te laden. Mits tijdig opgegeven kunnen we ook elektrische fietsen bestellen voor de prijs van 18 euro per fiets per dag.
Onze accommodatie is niet bestemd voor huisdieren en kinderen.

Beschrijving omgeving B&B:
Tien minuten van Dokkum op weg naar het Lauwersmeer. Grenzend aan het natuur- gebied De Fryske  Gea waar tal van weidevogels leven. Met de fiets ben je zo in het Unesco Wereld Erfgoed van het Lauwersmeer met veel soorten vogels en grazers. Zelfs de zeearend heeft hier zijn broedgebied.
Op 10 minuten rijden in Moddergat/ Paesens aan de dijk van de Waddenzee is het museum de Fryske Huskes die een beeld geven van  het leven en de visvangst in vroeger tijden. Ook is het mogelijk van daaruit in het seizoen tochten over het Wad te maken.
Een dagje Schiermonnikoog of Ameland is een aanrader. Op de fiets in 40 minuten naar Lauwersoog voor de overtocht naar Schiermonnikoog of naar Ameland vanuit Holwerd en dan de boot (of met de auto).

Vervoersmogelijkheden:
Ieder half uur een busverbinding, 2 minuten lopen, naar Dokkum en Buitenpost. Vandaar in ca 30 minuten met de trein naar Groningen en  Leeuwarden.

 

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij deze Bed and Breakfast?
Terpwoning ’t Steechje, Sytse Klasessteech, 9131KZ  Ee, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen / Children    Opmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400