Ús Wâldhúske

Kerngegevens Ús Wâldhúske
Menno van Coehoornwei 14
9251 LV Burgum
T: 0511-482189
E: Wendy1971@live.nl

Het huisje heeft 1 voorkamer met bedstede, kelder, 1 leefruimte/keuken, 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, 1 vide met 2 eenpersoonsbedden, 1 badkamer met wastafel en regen/inloopdouche en toilet. De gehele woning wordt verwarmd middels vloerverwarming, in de voorkamer bevindt zich een sfeerhaard.

Er zijn bedden voor 4 volwassenen, maar ook de bedstede biedt slaapplek aan tenminste 1 persoon.
De keuken is uitgerust met een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en wasmachine, Senseo, filterkoffie apparaat en waterkoker.

De woning is te huren vanaf 2 nachten.
Voor slechts € 10,- per persoon serveren wij een heerlijk uitgebreid ontbijt. Laat het ons op tijd weten, en geniet…
Inchecken is vanaf 15.00 uur, uitchecken kan tot 10.30 uur.

U kunt bij ons ook terecht voor een kamer met ontbijt,
zie daarvoor B&B Burgum

Karakteristieken:
wandelen, fietsen, Bergumermeer, bos

Prijs:
€ 129,- per nacht + € 50,- eindschoonmaak per verblijf (verplicht)
€ 850,- per week + € 50,- eindschoonmaak per verblijf (verplicht)
Prijzen zijn incl. toeristenbelasting, beddengoed en thee/keukendoeken.

Fietsen:
Wij kunnen huurfietsen voor u verzorgen. Dames, heren, elektrisch of gewoon. Laat het ons op tijd weten, en ze staan voor u klaar bij de accommodatie.

Reserveringsverzoek
  • Us Waldhuske

Beschrijving Bêd en Brochje:

Aan een oude klinkerweg, net buiten Burgum, staat ‘Ús Wâldhúske’. Een antiek woudboerderijtje uit de 19e eeuw. Nu voorzien van hedendaags comfort, maar de sfeer uitademend van lang vervlogen tijden….

De omgeving heeft een rijke geschiedenis. U bent even helemaal weg van de gejaagde wereld. Houdt u van wandelen, fietsen, paard- of motorrijden? Dan zit u hier goed. U zult het met ons eens zijn, als u onze accommodatie heeft gezien. Het is te mooi om niet met anderen te delen. Graag willen we u mee laten genieten van onze fantastische woonplek.

Beschrijving omgeving B&B:

U kunt al snel het bos inwandelen op 200 m. Het natuurgebied Soestpolder met uitkijktoren over de Burgumermar (Bergumermeer) bevindt zich op 1,7 km. Het Observeum (volkssterrenwacht en streekmuseum) is slechts op 850 m afstand. Scherjon’s klompenmakerij en museum is op 1,7 km afstand. Waterpark Zwart Kruis is op 3,6 km. Nationaal park De Âlde Feanen op 9,5 km. Het elfsteden monument, oftewel de tegeltjesbrug is 11 km van ons verwijderd. AquaZoo is op 8,7 km afstand, en voor het Fries Museum zult u 15 km moeten afleggen, net zoals voor de Oldehove in Leeuwarden. Het openluchtmuseum De Spitkeet ligt 7,7 km van ons verwijderd. Het park Vijversburg op 7,3 km. Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve is slechts 3,7 km reizen, en vakantiepark Bergumermeer 7,8 km. Pretpark Aventoer ligt op 3,6 km afstand, Speelpark Sanjesfertier op 8,3, en museum de Sûkerei op 15,4 km.

Website: ús wâldhúske

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij dit vakantiehuisje?
Us Wâldhúske, Menno van Coehoornwei 14, 9251 LV Burgum, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen / Children    Opmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400