Walstrastate

Kerngegevens B & B:
Nessenwei 2
Oosthem
T: 0515-531370
E: walstrastate@hetnet.nl

Beschrijving kamers:
De twee kamers die we voor gasten bestemd hebben, bevinden zich op de eerste verdieping, waar op de overloop een wastafel is met koud water. De sanitaire voorzieningen, douche en WC, zijn op de benedenetage en alleen voor de gasten. De kamers zijn netjes met goede bedden, bedtextiel en handdoeken e.d. zijn ruimschoots aanwezig. Elke kamer heeft een radio/CD-speler. Ook kunt u er koffie of thee zetten.
Het ontbijt wordt geserveerd in de woonkeuken, van waaruit u kunt genieten van een weids panorama. A room with a view, waar u ook buiten ontbijttijd om welkom bent voor een drankje en een praatje.
En natuurlijk is er WiFi. Reserveringen minimaal 24 uur van te voren.

Karakteristieken:
weidelandschap watersport

Prijzen:
€ 60,00 per nacht voor een 2persoonskamer incl. ontbijt.
Excl. € 1,25 toeristenbelasting pp.

Reserveringsverzoek

Beschrijving Bêd en Brochje:

De boerderij is landelijk gelegen aan een eigen toegangsweg en een doorgaande vaarroute, waar je ook heerlijk kunt vissen en zwemmen.
De omgeving, de rust, de vrijheid, de frisse lucht met het mooie paarlemoeren licht, we delen het graag met onze gasten. En ook uw huisdieren zijn welkom; roken liever niet.

Beschrijving omgeving B & B:

We wonen echt op het platteland, het dorpje Oosthem ligt, over de weg, op een afstand van drie kilometer, IJlst (de dichstbijzijnde plaats voor een warme maaltijd) op vier, Bolsward en Sneek op acht kilometer. Workum en Hindeloopen weer iets verder. Mooie plaatsen met elk hun eigen karakteristieke stedenschoon en charme. Ook het merengebied, het IJsselmeer, de Waddenzee, u bent er zomaar. En overal mooie fietspaden.

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij deze Bed and Breakfast:
Walstrastate, Nessenwei 2, 8618 NM  Oosthem, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen / Children    Opmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400